söndag

slut på den här helgen. den har varit grym!! speciellt igår, var med erik, erik , erik och pontus. sov hemma hos erik inatt, fast vi va ute hela kvällen, och ingen vill veta vad vi gjorde, hahah sjukt! kom nyss hem. ska byta om sen rida ut med rebecka. efter det ska jag troligen gymma.

här har vi rebecka! nyaste bilden..

´

jag är inte nära perfekt.

men jag är äkta, eftersom jag är mig själv. & jag ska leva livet med dom motgångarna jag har för
- livet går inte i repris.
så jag tar ingen skit.

-

då var skolan igång igen då! känns rätt bra tycker jag. ska satsa allt jag har i år har jag bestämt. låter bra va ;) ? idag va vi i edsken å gjorde typ ingenting. jag , steffie , sunde å pontus åkte moppe dit. kallt! märkts verkligen att de börjar gå mot hösten nu...:( ska göra nå vettigare nu än å sitta vid datorn! hörs

jag bara skrattar åt er ;)

*

återvänd hem , jag begär inget annat,
bara kom ner på jorden ,
jag är här när du landar.

uppdateringen....

ber om ursäkt.. jag har haft fullt upp! så har jag varit med pontus och steffie. jag och pontus har varit mycket med sunde, erik,albin och dom. jag har börjat gymma också! ska åka upp på moppen till hofors efter jag ridit och gymma, så jag har de gjort idag. inte för att jag gymmar varje dag. men så ofta jag kan! så har jag och mums kommit igång med träningen också. de går bra tycker jag! vet inte om jag har så mycket mer att skriva. bloggar nog en gång till idag om ni har tur ;) förresten så beställde jag nytt löshår igår också, så de kommer väl innan onsdag förhoppningsvis!

turkiet 2011




























råka väl blunda..





underbaraste du <3

orkar inte lägga upp mer bilder. kan säga att jag kom hem runt halv 7 imorse och sov till 5 någonting. har duschat och ätit. ska sova nu igen om inte pontus kommer.

RSS 2.0