- följ ditt hjärta

den här veckan har gått jätte fort och vart grym! i torsdags åkte flera klasser till bessemergymnasiet osv. va med steffie och lisa. lisa tappade bort sin telefon :( så gick vi till donken också! tror det var i torsdags som jag sov hos pontus? sen på fredagen skulle vi städa ute på skolgården, usch utan handskar osv för det tog slut. gjorde matteprov också, fick mer än godkänt. sen väntade jag och mickis till klockan fyra, då gick vi och kollade på orken, träffa massa trevligt folk. sen gick vi och åt, va ute sen gick vi till någon fest och träffa bobby eller nå. sen kom tobbe och skjutsa oss lite. sov hos pontus sen och åkte hem runt ett idag. idag har jag solat, åkt moppe, vart i stallet, tog moppen och träffa massa roligt folk sen åkte jag till mickis en sväng. kan lova att jag är helt slut så nu ska jag snart sova. ett ganska långt inlägg nu men bloggar nog inte imon, men ska nog va med pontus eller nå! gonatt

kom nära, håll om mig och säg att du stannar.

du är så viktig för mig, även fast jag är dålig att visa det. 

jag skulle aldrig i hela mitt liv, kunna föreställa mig en dag utan dig, inte en sekund. det finns inte många människor i mitt liv, som förstår mig, eller nått sånt, men det gör du. att det fanns sånna människor som du, det har jag alltid tvivlat på, gör det än idag. men jag har dig, och det är jag så glad över. jag kan inte beskriva i ord, vilken fantastisk människa du är, det går verkligen inte.. många gånger är jag bara otacksam och självisk, jag vet.. men du står ut med mig. utan dig, överlever inte jag. jag är så otroligt rädd om dig. jag älskar dig, mer än du anar, pontus.
då jorden blir till sand, ska jag tveka, men aldrig släppa din hand.


-

it doesn't matter how slowly you go ,
just as long as you don't stop

somnade med ett leende på läpparna

helgen har vart jätte seg.. ? fast har ändå gått rätt fort.. :o igår, asså i lördags så fick jag skjuts av tobbe och andreas till hofors så åkte jag och va med putte och jimi, sen kom erik. vi va ute osv. sen gick vi hem till putte. sen följde putte och jimi med mig till folkan för ja skulle träffa pontus, sen följde jag med han hem vid typ 01.00 eller nå. åkte hem runt två idag. har vart ute och ridit för första gången på ungefär två veckor ;) sen tvättade jag båda hästarna. nu har jag nyss duschat och ska kolla på tv sen sova.

nu kan sommaren komma!!!

sryyyyyy

har inte suttit vid datorn så har inte skrivit nå. har vart med pontus och amanda hela tiden typ :D oj juste, fick åka akut in till gävle i onsdags, tror jag de va, hade haft ont i magen tidigare men det blev bara värre och värre osv får fortsätta med min penicilin så blir det nog bra snart. det blir ju inte bättre av att jag har ont i halsen och är förkyld ......... det positiva är väl att det inte är nå snö kvar ute typ, har redan cyklat för första gången i år :D:D:D:D


tjulululuul

fick pengar osv. har bakat böllar också. är inte sugen på det....... vart tsm med pontus en månad idag också :):):) <3. ska kanske till honom nu om jag orkar , har en lång dag framför mig imorgon också... men vi ser väl. aja, onödigt men skrev bara för att uppdatera!

fan va snygga ja å amanda var när vi var småa


*

sanningen är att jag aldrig varit så fruktansvärt kär i någon så som jag är i dig & hjärtat slår dubbelslag bara att du ser på mig.

söndag

vaknade med amandis brevid mig typ jätte tidigt. sen åkte hon hem, då åkte jag till storvik. skit dag rent ut sagt. fyller år imorgon och de vill jag inte.. kommer snart folk hit. får väl se vad som händer sen.

RSS 2.0