*

vi har våra stunder med bråk.
kanske lite för ofta, men det är endå du och jag

roligaste bloggen!

nu är det såhär som jag skrev tidigare i ett inlägg, fast jag tog bort det, att jag har ingen "bra" dator nå mer. min bästa dator har hårddisken troligen pajjat på :(  vi ska lämna in den. just nu har jag en av pappas gamla datorer från hans jobb, jag får inte in bilder på den, hur jävla jobbigt är inte det då? kul att skriva vad jag gör varje dag men inga bilder liksom.. åkte alla fall hem vid lunch idag från skolan. mådde inge bra. har legat och sovit sen halv två och vaknade nyss typ, sköönt! frågan är om jag kommer kunna sova ikväll då? äsch, sket man väl i. ska äta och byta om lite snabbt, för jag ska snart upp till ridbanan och kolla CR. sen vet jag inte om amanda ville sova här eller hur det blir? vi ska alla fall till industriskolan hela dagen imorgon.... vill inte men ser det positivt, jag slipper skolan!

jorden är kvar

nu ska jag fixa mig lite snabbt, och sen åka och handla sen vidare för att möta amanda och ludde och gå på steffies konfirmation! ;) hon ska sjunga också, lycka till gumman!! :) lite snabb uppdatering, men sen får vi se vad som händer till kvällen. hörs!

*

Jag vet ingenting längre, inte hur man litar på någon, och inte hur man kan vara säker längre.
Allt jag vet är att du kom till mig när jag var som lägst, 
Du hämtade mig, blåste nytt liv i mig, jag är skyldig mitt liv till dig.
Jag tror inte du inser vad du betyder för mig, du har nog inte den minsta aning.
Du räddade mitt liv, men jag kan aldrig återgälda dig, vad du gjorde för mig är mycket mer.

jordens undergång

idag den 21 maj skulle tydligen jorden gå under. alla säger olika tider. ja, jag lever ju iaf ;) verkar som alla andra också gör det! utifall jorden skulle gått under idag så umgicks jag med amanda i fredags efter skolan, steffie i skolan, världens bästa pontus igårkväll, och med min familj idag. dom är det bästa jag har. skulle inte klara mig utan dom. snart ska jag ringa någon och prata med någon i telefonen, vågar inte sova inatt, haha! töntig jag är... ska fixa till bloggen snart också. om jag orkar då..

helt slut!

helt slut efter en praovecka på ridskolan, red 3 hästar idag. kasmir, junior och george. hhah lillkasmiren då, saknad till 1000!! nu har jag duschat och fixat mig lite. ska ta moppen fram så kommer amanda med bussen så ska vi umgås ett tag sen kommer pontus hit och sover ;)

vart tog värmen vägen.. ?

torsdag!

idag är det torsdag och imorgon fredag! härligt.
den här veckan har jag varit på prao. jag och amanda är på ridskolan. har träningsverk överallt, helt seriöst. idag är det torsdag och jag är hemma pga att jag har lite feber, och förkyld men det är för att jag är allergisk, allt slår ju ut så fort nu. hatar pollen, gräs osv... tar mina tabletter varje dag så går det nog över så jag kan åka och rida imorgon! hade egentligen träning igår, men jag kunde inte rida. har överansträngt handleden som jag gjort illa förut, ramlade av kasmir på terrängen och tog emot, sen ramlade jag på skolgården i vintras, hahahaha! så det kommer väl tillbaka.. imorgon (fredag) ska jag vara med pontus tror jag. vi va tillsammans 2 måndader i tisdags fast det känns som evigheter. älskar dig <3


har visst en blogg också

har inte skrivit på jätte länge. men igår var det sista april. roligaste kvällen på länge ;) helt sjukt! måste verkligen göras om! fick hjälpa alex lite på slutet ja och pontus men annars så. haha stackarn... fick skjuts av pontus mamma hem till han sen. så sov jag där. kom nyss hem och känns som att jag behöver duscha sen kommer amanda då ska vi brumma lite på moppen, vi hörs!


RSS 2.0